Timmermansgatan 18b

Timmermansgatan 18b

Slutpris

2 430 000 kr


Centrum / Väster— Halmstad

Timmermansgatan 18b


Slutpris
2 430 000 kr

Centrum / Väster— Halmstad

Ytterst välvårdad 3:a i en mycket uppskattad förening!

På Timmermansgatan 18B väntar en ljus och trivsam trerummare i gott skick på nya ägare. Lägenheten har endast haft 1 ägare sedan huset byggdes år 2001 och är mycket välvårdad. Mot Timmermansleden sitter extra ljudisolerande fönster vilket ger ett tyst boende och extra rogivande är att från ena sovrummet ta klivet ut på den generösa balkongen, med sol stora delen av dagen men även framåt kvällen, och fin vy mot föreningens gröna innergård. Lägenheten ligger på tredje våning vilken man smidigt når med hiss!

Vi gillar planlösningen som erbjuder möjlighet att öppna upp mellan kök och vardagsrum för den som föredrar en öppnare planlösning. Vi gillar även att det är en friare utsikt från tredje våning samt att man kan skymta St Nikolais kyrktorn från fönster i vardagsrum och kök. Till sist uppskattar vi bekvämligheten med egen tvättmaskin/torktumlare, diskmaskin samt hiss i trapphuset.

Läget är centralt men ändå lugnt och skyddat. Närheten till hav, strand och Prins Bertils stig ger en extra lyxig tillvaro. Vi anser det även vara lätt att finna parkeringar med en stor parkeringsplats precis intill.

Varmt välkomna till Brf Västra Grönskär.


Boarea
79.1 kvm
Avgift
4 312 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-12-09

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Timmermansgatan såldes av oss 2020-12-09. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Timmermansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.