Torsgatan 5A

Torsgatan 5A

Slutpris

1 850 000 kr


Centrum— Halmstad

Torsgatan 5A


Slutpris
1 850 000 kr

Centrum— Halmstad

Prydlig 3:a i centrum med inglasad balkong

Nu presenterar vi en prydlig och välskött trerummare i den mycket populära föreningen Tre Björnar. Här finns 79 rymliga praktiska kvadrat på andra våningen som är en bra start för stora drömmar då det finns alla förutsättningar att sätta sin egen prägel på sitt boende och skapa sin drömlägenhet!
Balkongen är en central del av denna bostad och är rena ljusterapin redan i februari. Sommartid blir den ett extra vardagsrum med fin vy över den grönskande trivsamma innergården där det finns gemensamma ytor för de boende att njuta på. Gott om förvaring finns det också och till lägenheten hör även ett källarförråd, gemensamt cykelförråd och tvättstuga
samt en övernattningslägenhet som man kan hyra för en vettig peng. Bilen parkeras i garaget under huset för att sedan ta hissen raka vägen upp till lägenheten, otroligt smidigt!

Kort gångavstånd till naturliv, arbetsliv och nöjesliv, beroende på vilket som är mest prioriterat för stunden. Och efter den där morgonrundan en lördag är det lätt att slinka förbi bageriet, bara att följa doften av nybakt från Feldts Bageri runt hörnet. Sneglar man på föreningens årsredovisning inser man att lägenhetens fördelar även låter sig beskrivas i kronor och ören då huset och föreningen har stått stadigt under decennier.

Välkommen till Halmstad City!


Boarea
79 kvm
Avgift
4 564 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-02-27

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Torsgatan såldes av oss 2024-02-27. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Torsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.