Puerto Banús

Lyxhamnen Puerto Banús är en institution i Marbella. Stora yachter, butiker, barer och restauranger avlöser varandra och på bakgatan är det hålligång långt in på småtimmarna. Helan hamnen har många olika rumsmiljöer. Utefter västterrassen avnjuter många de vackra solnedgångarna med magiska vyer över kusten, Gibraltar och Afrika. Många väljer att äta frukost, lunch eller middag på någon av de många barerna eller restaurangerna, andra bara flanerar utmed pirerna för att titta på båtar och folk i farten.

På Antonio Banderastorget, precis bakom hamnen, hålls ofta hantverksmarknad och under december och januari brukar en liten skridskobana spolas upp på en del av torget. I direkt anslutning till torget återfinns flera bra restauranger, samt stora varuhuset El Corte Inglés och shoppingcentret Marina Banús.

Både öser och väster om hamnen finns många trevliga stränder, beachklubbar och strandrestauranger. Väster om hamnen, i riktning mot San Pedro, återfinns under sommarhalvåret några av de allra hetaste strandklubbarna.

Avstånd:
Marbella: 6 km
San Pedro de Alcántara: 3 km
Málagas flygplats: 60 km

Aktuella försäljningar
Visa alla 165
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Michael Montin
Fastighetsmäklare / Delägare
Marbella
Andreas Strindholm
Fastighetsmäklare / Delägare
Master of Science
Estefanía Grilo
Administratör
Talar spanska & engelska
Rosana Quirós
Koordinator
Speak English & Spanish
Ahlam Semlali
Fastighetsmäklare
Talar spanska,engelska&franska
Nyproduktion