Kärleksstigen 2 / Sofieberg / Halmstad

Charmigt och stilfullt på Kärleksstigen

Slutpris
3 270 000 kr
Boarea
113 kvm
Avgift
4 233 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-07-02
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kärleksstigen såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Kärleksstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sofieberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Precis som många andra gillar vi bostadsområdet Sofieberg med alla sina fördelar och charmiga nybyggaranda. Nu erbjuder vi ett tilltalande och bekymmersfritt radhusboende i bostadsrättsform. Kärleksstigen 2 ligger med ett ytterläge som innebär en större tomt och trädgård, dessutom extra gavelfönster som skapar ljus och rymd inuti bostaden. År 2015 stod bygget klart och nykänslan sitter kvar! Just detta radhus utrustades utöver standard med smakfulla materialval. Bland annat ett grått kök från HTH med bänkskiva i granit och uppgraderade kapitalvaror, samt infällda spotlights i tak i hall, kök och badrum. Interiören är tjusigt inredd och bjuder på en modern men samtidigt varm och charmig boendemiljö där de spröjsade fönsterna skänker extra karaktär.

Planlösningen är välplanerad och idag ryms här 3 sovrum med ett allrum på övre plan som enkelt kan delas av till ett 4:e sovrum. Två badrum, ett på varje plan samt en separat tvättstuga är ytterligare plus. Kök med matplats och öppenhet mot vardagsrum med stora fönsterpartier mot altan och trädgård. I radhuset finns gott om garderober (hallen är ombyggd med extra skjutgarderober) samt ett förråd och även på utsidan finns ett isolerat förråd. På framsidan finner vi även plats för två bilar på stensatt uppfart och en gemensam större parkering finns i områdets mittpunkt.

Uteplatser på både fram- och baksida. Den på framsidan är anlagd med marksten och den på baksidan med altandäck. Därtill gräsmatta/trädgård runt om huset och hela gaveln. Här kan man koppla av och njuta av solen från morgon till kväll.

Här bor man i sitt "egna" radhus och sköter interiör och trädgård, allt utvändigt underhåll av huset såsom fasad, målning, tak, fönster etc. hanteras utav föreningen. Det bästa av två världar!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.