Laholmsvägen 24 / Öster / Halmstad

Charmig tvårummare med bra läge!

Slutpris
1 720 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 231 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Laholmsvägen såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Laholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi kan nu erbjuda en attraktiv tvårummare med ett strategiskt bra läge mellan centrum och högskola. Fastigheten bebyggdes 1929 och är mycket vacker. Föreningen är välkomnande och har på baksidan uppfört ett stort altandäck samt uterum för de boende, mycket trevligt med grillmöjligheter etc. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick med parkettgolv, vita väggar, helkaklat badrum mm. Lägenheten är dessutom belägen på 3:e våning, högst upp i huset.

Laholmsvägen 24 ligger med närhet till hav, högskolan, Ica Maxi, resecentrum och City. Här är det bara att flytta rakt in och njuta från första sekund. Varmt välkomna på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.