Mäklare i Bromma

Linn Johansson

Linn Johansson

Linn Johansson

Fastighetsmäklare

Kontor
Bromma
Talar

Mäklare i Bromma

Linn Johansson

I din bostadsaffär erbjuder jag ett personligt och genuint engagemang från första kontakt till avslutad affär. För att försäljningen ska bli så bra som möjligt har jag alltid en positiv inställning och jobbar i team med dig som kund. Målsättningen är att vi ska nå framgången tillsammans!

"Mitt mål är att överträffa dina förväntningar så att du vågar rekommendera mig till nära och kära"
Google reviews
4.9

HittaMäklare
4.8Kundrecensioner

4,9

Professionals work here, so satisfied with their services, especially Linn Johansson :)
Danis
Vi hade en fantastisk upplevelse med Mäklarhuset och vår mäklare Linn. Från början till slut var allt smidigt och professionellt. Linn var lyhörd för våra önskemål, löste extra visning och guidade oss genom hela köpprocessen med expertis och vänlighet. Mycket lätt att ha att göra samt kommunicera med. Tack vare henne fick vi vårt drömhem till ett bra pris, samt en god relation till säljarna. Rekommenderas starkt!
Martin
Riktigt bra mäklarfirma som värnar om kundens bästa! Kan verkligen rekommendera Linn, så hjälpsam, lyhörd och genomgående trevlig och glad och hela processen! Kunde inte varit mer nöjd med den hjälp jag fått!
nikita larsson
Otroliga nöjda efter en snabb & positiv affär med Linn Johansson hos Mäklarhuset i Bromma. Allt flöt på otroligt smidigt.
Nathalie Kindhult
Andra gången familjen har med Linn Johansson på Mäklarhuset att göra som köpare av lägenheter. Från köpande sidan kan vi bara konstatera att Linn är professionell, noggrann och mycket lätt att ha att göra med. En konstruktiv, ärlig och öppen dialog som gjort oss trygga och gjort att vi har kunnat agera konstruktivt. Vi inbillar oss att säljarna har varit lika nöjda och att vi tillsammans med Linn snabbt och enkelt har kunnat hitta lösningar som alla är nöjda med.
Richard Rebhan
Linn var trevlig och skötte affären snyggt och enkelt. Rekommenderar!
Ellinor Vikstrand
Vi fick otroligt bra hjälp av Linn Johansson och Emma Bogren när vi sökte och köpte lägenhet. Vi fick ett otroligt bra bemötande vid våra frågor och kontraktshanteringen.
Mats Berglund
Jag är extremt nöjd med mitt bemötande från Mäklarhuset, specifikt Linn Johansson! Kommunikationen har varit så snabb, och Linn har varit flexibel under hela processen. Skulle absolut rekommendera henne till alla som letar lägenhet!
Emelie Landenberg
Tack Linn Johansson på Mäklarhuset i Bromma för mycket trevligt, engagerat och proffsigt bemötande i samband med vårt lägenhetsköp i Bromma.
Mikael Smedjegården
Linn Johansson var en väldigt bra mäklare och rådgivare åt såväl säljare som köpare. Snabba och korrekta svar på frågor och god tillgänglighet. Kan varmt rekommendera henne!
Björn Wide
Riktigt nöjd! Kan varmt rekommendera Linn Johansson
Hallbera Gisladóttir
Jag var köpare av en lägenhet då jag kom i kontakt med denna mäklarfirma. Jag upplevde den som professionellt och det vart en smidig affär. Jag kan också rekommendera mäklaren Linn Johansson var mäklare vid köpet.
Niklas Rydberg
Fick snabbt ett gott intryck av Linn. Hon har fått hela processen att kännas trygg. 👍👍
Marcus Djursäter
Köpt lägenhet genom Linn Johansson och efter aktivt letande ett par månader inser jag hur mycket mer villig man är att köpa genom en ödmjuk, engagerad och kunnig mäklare. Alla rätt!
Lova Enbjärde
worked with Linn Johansson on the purchase for an apartment in bromma - she was super patient, dedicated and helpful throughout the entire process! so far theres pretty good service and it helps that she made it easier for a first time buyer!
Mag Huang
Mäklaren Linn Johansson var mycket noggrann och svarade på alla mina frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera henne då hon är en ärlig person som man kan lita på i en affär och det är jätteviktigt. Kände mig helt trygg och är jättenöjd med hennes bemötande. Tack Linn.
Shadi Roshan
Linn Johansson var min mäklare och gjorde ett fantastisk jobb, från visningen till kontrakt-påskrivande där hon välkomnade mig med tålamod och detaljerade svar på alla mina konstiga frågor. Tack vare henne kändes en sån stor affär som att köpa lägenhet väldigt trygg:) stort tack till henne! Dessutom stötte jag på flera mäklare från mäklarhuset Bromma som alla var trevliga och hjärtliga, så tack till dem också.
Simon Wu
Linn Johansson har varit mycket proffsig! Tydlig, med information vilket skapade ett lugn för mig som köpare. Hon jobbade mycket snabb och effektivt. Inget annat än toppklass
Christian Pettersson
Linn Johansson gjorde ett utmärkt jobb med att sälja vår lägenhet!
Karl Rydin
Vi anlitade mäklare Linn Johansson och är så nöjda över samarbetet med henne. Kan verkligen rekommendera Mäklarhuset Bromma och Linn.
rebecka högberg

Hitta till oss


Mäklarhuset Bromma Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.