Områden

Den 160 kilometer långa kuststräckan mellan Nerja i öster och Manilva i väster utgör Costa del Sol, ett område som av massor av anledningar lockat boende och besökare från när och fjärran. Den ständiga närvaron av berg, hav och dramatisk natur, har gett området sitt karakteristiska och unika klimat med över 300 soldagar per år och behagligt klimat året om. Milslånga stränder, naturparker, frodiga golfbanor, lyxbåtshamnar som Puerto Banús och mysiga byar med egna identiteter och traditioner. En öppen, kosmopolitisk atmosfär lever hand i hand med det genuint spanska. Här finns möjligheter för alla att njuta av livet och leva sina drömmar.

Förutom sol och bad erbjuder Costa del Sol på spännande historia, en vibrerande provinshuvudstad Málaga, ett rikt gastronomiskt utbud och nästan outtömliga möjligheter till aktiviteter. Dessutom ett av få ställen i världen där det går att kombinera strand och skidåkning under samma dag. Skidmetropolen Sierra Nevada är både fantastisk och lättillgänglig. Välkommen till Costa del Sol!

Mäklarhuset Costa del sol har valt att specialisera sig på Marbella, Benahavís och Estepona. Vi anstränger oss givetvis också för att hjälpa er som söker boende i andra områden.

Aktuella försäljningar
Visa alla 163
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Michael Montin
Fastighetsmäklare / Delägare
Marbella
Andreas Strindholm
Fastighetsmäklare / Delägare
Master of Science
Estefanía Grilo
Administratör
Talar spanska & engelska
Rosana Quirós
Koordinator
Speak English & Spanish
Ahlam Semlali
Fastighetsmäklare
Talar spanska,engelska&franska
Nyproduktion