Caleta de Vélez

Mäklarhuset Nerja

Caleta de Velez är ett vackert område som bland annat attraherar golfarna med sin 18-hålsbana och drivningrange. Baviera golf öppnades år 2001 och är anpassad för att passa både nybörjare och proffs. Caleta de Velez är också den lokala fiske- och båthamnen. Från Caleta de Velez kan man ta en vacker strandpromenad till Torre del Mar som ligger 2 kilometer öster om Caleta de Velez. Längs stranden finns flertal restauranger. Här finner man också beachvollyboll plan och flertal lekparker.

Caleta de Velez består till stor del av villabebyggelse, men det finns också trevliga radhusområden med fina gemensamma poolområden och lägenheter intill stranden. Här finns något som kan passa alla.

Caleta de Velez ligger på bekvämt cykelavstånd till Aquavelis Water Park som ligger i Torre del Mar och har flertal åkattraktioner som passar både yngre och äldre barn.

På lördagarna dukar man upp för en populär marknad som hålls längs huvudgatan. Här finner man bland annat frukt och grönsaker till riktigt bra priser!

  • Har du frågor om att köpa bostad i Spanien?
    Vi svarar gärna på dina frågor! Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad i Nerja. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad i Spanien

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad i Nerja. Vi på Mäklarhuset Nerja vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Aktuella försäljningar

Visa alla 148
Tidigare försäljningar

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare i Nerja

Emma Sabovic
Fastighetsmäklare
Kontorschef
Talar: Svenska, English
Martin Nilsson
Fastighetsmäklare
Uthyrningsansvarig
Talar: Svenska, English
Marie Grohova
Assistent / Kontorsansvarig
Talar: English, Español
Nyproduktion

Hitta till oss

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.