Caleta de Vélez

Caleta de Velez är ett vackert område som bland annat attraherar golfarna med sin 18-hålsbana och drivningrange. Baviera golf öppnades år 2001 och är anpassad för att passa både nybörjare och proffs. Caleta de Velez är också den lokala fiske- och båthamnen. Från Caleta de Velez kan man ta en vacker strandpromenad till Torre del Mar som ligger 2 kilometer öster om Caleta de Velez. Längs stranden finns flertal restauranger. Här finner man också beachvollyboll plan och flertal lekparker.

Caleta de Velez består till stor del av villabebyggelse, men det finns också trevliga radhusområden med fina gemensamma poolområden och lägenheter intill stranden. Här finns något som kan passa alla.

Caleta de Velez ligger på bekvämt cykelavstånd till Aquavelis Water Park som ligger i Torre del Mar och har flertal åkattraktioner som passar både yngre och äldre barn.

På lördagarna dukar man upp för en populär marknad som hålls längs huvudgatan. Här finner man bland annat frukt och grönsaker till riktigt bra priser!

Aktuella försäljningar
Visa alla 179
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion