Erik Staels Väg 8g

Erik Staels Väg 8g

Slutpris

3 650 000 kr


Frösakull— Halmstad

Erik Staels Väg 8g


Slutpris
3 650 000 kr

Frösakull— Halmstad

Läckert hus perfekt som permanent- eller fritidsboende!

Just nu sprakar hösten fint i lövträden runt Erik Staels väg 8G i Frösakull. Frågan är vilken årstid som är vackrast i detta lite hemliga och högst privata område där både hav och skog är nära. Man kommer märka att varje årstid har sin tjusning.

Detta är ett läckert boende om totalt 80 kvm (67 kvm huvudbyggnad och därtill ett extra sovrum/gästhus om 13 kvm). Huset totalrenoverades och byggdes till mellan 2007-2010. Smakfulla materialval och en smart planlösning skapar ett trivsamt boende som med fördel kan nyttjas som ett lyxigt fritidsboende eller som ett mindre året-runt-boende. Här finns alla moderniteter, vackert ljus och fin fönstersättning som tar vara på solens infallsvinklar på bästa sätt. Öppen planlösning och fritt flöde genom hela huset från köket till soffhörnan. Men också privat avdelning med sovrum och badrum så att man kan stänga om sig och vara i fred. Badrummet och köket i fint skick och mitt i huset står en kamin som glöder vackert när löven fallit. Det vinterbonade gästhuset håller samma klass som huset så när vänner eller familj kommer och hälsar på kommer de utan tvekan trivas i allra högst grad. Skjutbara glaspartier från Schüco leder ut till en överbyggd altan med loungekänsla och en lummig insynsskyddad trädgård. Här råder en känsla av frihet och sinnesro.

Här har man nära till salta bad på en av Hallands finaste stränder och flertalet golfbanor. Frösakull Center med en välsorterad mataffär, apotek, vårdcentral och restaurang ligger en kort promenad bort och fina cykelvägar både till Tylösands nöjesliv och till stan.

Ägandet av fritidshuset innebär andel och medlemskap i Frösakull by ek. förening (markägare) med goda ekonomiska förutsättningar. Möjlighet finns att belåna stugan. OBS! Ingen arrendekostnad betalas.

Ett unikt tillfälle!


Boarea/biarea
ca 67/13 kvm
Driftkostnad
35 938 kr/år
Tomtarea
400 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2022-12-02

Mäklarhuset Halmstad

Denna fritidshus på Erik Staels Väg såldes av oss 2022-12-02. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Erik Staels Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.