Din mäklare i Enköping och Bålsta

Mäklarhuset Enköping och BålstaBesöksadress

Kyrkogatan 12, 745 31 Enköping

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar mäklare i Enköping och Bålsta ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet. Vårat mål är att ge dig bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Kontakta våra mäklare i Enköping och Bålsta idag.

Våra fastighetsmäklare kan Enköping och Bålsta

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Enköping och Bålsta drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Våra fasighetsmäklare har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Enköping och Bålsta vad gäller skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter.

Kontakta oss

Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.

Mäklaruhset Enköping och Bålsta
Mer från oss


Våra kontor i Enköping och Bålsta

Hitta till oss


Mäklarhuset Enköping och Bålsta Kyrkogatan 12, 745 31 Enköping

Öppettider


Mån - Fre 08:30 - 12:30 är kontoret öppet.
Annars bokade tider.

Letar du mäklare i Enköping och Bålsta?


Då är Mäklarhuset Enköping och Bålsta det självklara valet för dig. Våra mäklare hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad till salu rätt. Boka din kostnadsfria värdering redan idag.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Enköping och Bålsta idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Varmt välkomna Mäklarhuset Enköping och Bålsta!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.