Din mäklare i Nerja

Mäklarhuset NerjaBesöksadress

Calle Castilla Pérez 17 29780 Nerja

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar försäljning av alla typer av bostäder och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass så när du kontaktar din mäklare i Nerja ska du känna dig trygg med att få personlig service och engagemang av högsta klass!

Våra mäklare kan Nerja och omnejd

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Nerja drivs av svensk registrerad fastighetsmäklare som kommer att göra ditt köp av bostad till en bra upplevelse. Genom ett genuint intresse kommer vi vägleda dig igenom köpprocessen och hitta rätt bostad till just dig! Vi på Mäklarhuset ägnar mycket arbete åt att genomsöka marknaden och filtrera dem bästa alternativen. Med vår erfarenhet och lokalkännedom, som mäklare i Nerja, kommer vi matcha dig med rätt område. Här finns något för alla oavsett om man söker något genuint spansk eller föredrar turistområden och vi hjälper dig att hitta precis vad du söker! Vårt mål är att hitta din drömbostad och ge dig den bästa kundupplevelsen!

Mäklarhuset - Den SMARTA MÄKLAREN

Vid försäljning av bostaden erbjuder vi vårt marknadsföringspaket Smart Digital tillsammans med traditionell media exponerar er bostad i stora mediekanaler såsom Expressen, Dagens Nyheter, Sydsvenskan m.fl. Utöver dessa kanaler syns vi i utvalda sajter inom Bonnier såsom Sköna Hem, Amelia, Vi Föräldrar, Veckans Affärer, DI mfl. Vi vill hävda att vi är det mäklarföretag som är mest specialiserat på modern marknadsföring.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, radhus, parhus, lägenheter, fritidshus/finkas och tomter. Både nyproducerade och begagnade. På östra sidan av Málaga hjälper vi till med bostadsaffärer från Rincón de la Victoria till Almuñécar, vilket då också täcker Benajarafe, Torre del Mar, Caleta de Velez, Velez Malaga, Torrox, Nerja, Frigiliana, Maro och La Herradura. Vi har även till med bostadsaffärer mellan Mijas och Málaga. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Välkommen att bli nöjd du också!

Mäklaruhset Nerja


Mäklare & medarbetare


Cecilia Andersson

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska, spanska.

Kasia Debala

Fastighetsmäklare
Talar engelska, spanska.

Ramon Rodriguez

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska, spanska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Nerja Calle Castilla Pérez 17 29780 Nerja

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.