Vithällegatan 10 / Knöppelåsen - Bredviken / Luleå

Hus på Vithällegatan

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea/biarea
80/40 kvm
Driftkostnad
22 251 kr/år
Totalareal
871 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Vithällegatan såldes av oss 2019-08-05. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Vithällegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knöppelåsen - Bredviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett charmigt, mysigt 1 plans hus byggår 1961. Tiden kan ibland stå stilla och husets lugna atmosfär lever vidare för kommande generationer att trivas i. Huset är omhändertaget med omsorg där yttertaket är utbytt någonstans på 90-talet, fjärrvärme indraget 1997, 3-glasfönster samt ny panel gavel -01, fasad ommålad -14. Litet hus om 80 m² hus som skulle må bra av lite invändig renoveringskärlek, och som samtidigt har stor potential att bli ett riktigt drömhem. Det mesta i bostaden är i välskött originalskick och det är riktigt hemtrevligt även om ytskikt är gamla.
Ett kvadratsmart boende med vackert ljusinsläpp, fönster i flera väderstreck, bra förvaringsmöjligheter i ekonomidel. Tomten är helt underbar, en lättskött, lummig och levande tomt, blandad liten skogstomt i etage med bärbuskar, blomster samt ett par ståtliga tallar och runt den öppna gräsmattetomten en låg häck som skyddar mot den lilla gatan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Knöppelåsen

Luleå kommun räknar Bredviken och Knöppelåsen som del av stadsdelen Skurholmen. Knöppelåsen är ett trivsamt äldre bostadsområde 4 km öster om Luleå centrum . Bebyggelsen är övervägande villaområde men det finns även ett trevligt hyreshusområde på Hagaplan. Området är väldigt trivsamt och lugnt. Trevliga villatomter med väluppväxta trädgårdar och bebyggelse från 60-talet och framåt.

Nöje, restauranger

Restauranger, livsmedelsaffärer, vårdcentral, tandläkare, banker mm finns i områdets närhet på Skurholmen, Örnäset, Hertsön.

Fritid - Sport

Området erbjuder ett lugnt familjeliv men också en aktiv livstil med närhet till naturen och Ormbergets friluftsområde. Ormberget är en motions- och friluftsanläggning i Luleå. Här hittar du vintertid välpreparerade skidspår, skidskytteanläggning och utförsåkning i Ormbergsbacken. Bredvid slalombacken finns en pulkbacke. Sommartid erbjuder Ormberget även motionsspår för löpning och cykelstigar för mountainbikes. Idrott och gemenskap finner man också i IFK Luleå, stadens största fotbollsklubb med mycket fin, aktiv ungdomsidrott.

Kommunikation

Luleå lokaltrafik. Gång- och cykelvägar.

Familjeliv

6-års förskola och grundskola fram till årskurs 6 finns på Furuparksskolan, Skurholmen. Högstadiet på Örnäset. Barnomsorg / förskola för de mindre barnen är t ex Haga förskola på Knöppelåsen samt Skurholmens förskola. Det fina bostadsområde ger möjlighet till skogsutflykter och friluftsaktiviteter under alla årstider. Inte långt ifrån, i angränsande bostadsområde Örnäset, finns ett populärt utomhusbad, Aronsbadet.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.