Sköldvägen 19 / Margretelund / Åkersberga / Österåker

Slutpris
5 425 000 kr
Referensnummer
110 908
Boarea/biarea
184/30 kvm
Driftkostnad
47 731 kr/år
Tomtarea
1 674 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan i souterräng
Såld
2014-01-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Sköldvägen 19 såldes av oss 2014-01-17. Se alla våra försäljningar i Åkersberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Margretelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gedigen välplanerad timmervilla från Forsgrens. Boende i två plan med genomgående hög standard och mycket välskött. Stora sällskapsytor i vardagsrum öppet tak i nock med braskamin samt allrum på nedre plan, genomgående ljusa väggar, gedigna trägolv med vattenburen golvvärme. Stort kök med inredning från Marbodal, nyare maskiner och god plats för matplats för många. Idag tre sovrum, två badrum varav ett med bastu samt praktisk tvättstuga med groventré. Rymlig klädkammare och förråd. Garage och carport samt uppfart med plats för flera bilar. Välplanerad vacker tomt med plan gräsyta, berg i dagen, skogstomt och vackra stenbeläggningar. Eftertraktat läge på lugn återvändsgata nära buss och tåg, bad och möjlighet att hyra båtplats samt gångavstånd även för de minsta till förskola och skola. Promenadavstånd till både Margretelunds centrum och Åkersberga centrum. Varmt Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.