Logvägen 77

Logvägen 77

Slutpris

2 050 000 kr


Solhem - Spånga— Spånga— Stockholm

Logvägen 77


Slutpris
2 050 000 kr

Solhem - Spånga— Spånga— Stockholm

Trivsam 1,5 högst upp i huset med balkong

Välkommen till denna trivsamma och ljusa lägenhet högst upp i huset med balkong i fritt läge! Genomgående inslag i lägenheten är den goda förvaringen. Planlösningen är optimal med öppet vardagsrum med ingång till sovalkov där större säng får plats. Mycket rymlig och möblerbar hall med fem stycken inredda garderober. Stilrent renoverat kök med diskmaskin, induktionshäll, fläkt, inbyggd mikro och mycket skåpförvaring samt arbetsytor. Ekparkettgolvet är genomgående i vardagsrum, sovalkov och kök. Vidare har du ett stamrenoverat helkaklat badrum med tvättmaskin.

Brf Erland är en stabil, välskött och omtyckt HSB-förening med väldigt god ekonomi - där bland annat stambyte, fönsterbyte, fasad och balkongrenovering är gjorda. Föreningen har många gemensamma lokaler och tar väl hand om området. Föreningen hyr regelbundet en container för grovsopor och det finns även ett rum för elskrot. Det finns cykelrum, barnvagnsrum, pingisrum, snickerilokal, vävlokal och även ett gästrum och föreningslokal som man kan hyra. Stort källarförråd och matförråd tillhörande lägenheten. Ett stort antal parkeringsplatser och garage finns att hyra. (Kö i dagsläget.)
Här är det bara att trivas i en mycket välordnad förening.

På Logvägen bor du i ett lugnt och trivsamt område med bekvämt gångavstånd till Spånga C där pendeln tar dig till city på ca 12 minuter. Här har du även närhet till restauranger, skolor samt goda bussförbindelser strax utanför.

Välkommen på visning!


Boarea
42 kvm
Avgift
2 609 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.