Blåsbacksvägen 85 / Ekerö Stenhamra / Stenhamra / Ekerö

Slutpris
1 610 000 kr
Referensnummer
138 669
Boarea
73.5 kvm
Avgift
4 493 kr/mån
Driftkostnad
1 370 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blåsbacksvägen 85 såldes av oss 2014-09-30. Se alla våra försäljningar i Stenhamra

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekerö Stenhamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen! Ni som väntat på en 3:a har nu chansen. Totalrenoverad gavel 3:a med garage i bästa br-föreningen på Färingsö.
Helt nyrenoverad och mycket fräsch. Välplanerat br-radhus i ett plan om 73,5 kvm. Helkaklat badrum, nytt ljust kök med matplats för 4-6 personer. Genomgående ekparkett och vita släta väggar. Nya skjutdörrsgarderober. Två trevliga uteplatser och en plan lättskött trädgårdstomt. Separat förråd och eget garage i länga. Lugnt område nära bad, buss, affär och skolor. El och uppvärmningskostnad tillkommer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.