Seglinge Björkbacken 9

Seglinge Björkbacken 9

Slutpris

1 525 000 kr


Almunge— Uppsala

Seglinge Björkbacken 9


Slutpris
1 525 000 kr

Almunge— Uppsala

Vinterbonat fritidshus i lantligt läge med närhet till service

Detta gemytliga fritidshus med permanentstandard återfinns i Seglinge-Björkbacken strax öster om Almunge tätort. Här erbjuds ett trevligt och vinterbonat fritidshus i lugn och naturskön miljö. Huset har under de senaste åren nyttjats som permanentboende och här finns rinnande vatten, el och mulltoalett. Fastighetsägaren har dessutom beställt installation av fiber.

Bostadshuset erbjuder ett stort allrum med öppet till nock och utrymme för matplats och soffgrupp framför en sprakande braskamin. Dessutom finns ett arbetskök samt två rymliga sovrum samt en wc/dusch med duschkabin, mulltoa och tvättmaskin. I anslutning till bostaden finnen en altan i soligt söderläge där du kan njuta av fågelkvittret till morgonkaffet.

På tomten ryms även en garagebyggnad med förråd, en friggebod samt ett utedass. Under bostadshuset finns även en mindre råkällare som idag nyttjas som snickarverkstad och förråd. Tomten bjuder på en blandning av lätt kuperad skogstomt och lättskött gräsmatta och tack vare dess upphöjda placering kan du mellan träden skymta en vidsträckt utsikt över närliggande åkermark.

Med bil eller cykel tar du dig in till Almunge som är en tätort belägen ungefär 25 km öster om Uppsala. Almunge ligger i ett av Uppsalas mest sjötäta områden och från bostaden är det cykelavstånd till både Södersjön och Långsjön. I Almunge erbjuds god service, här finns nämligen två matbutiker, bensinstation, bibliotek, flera förskolor, skola (Åk F-9), vårdcentral, folktandvård, idrottshall samt simhall. Kommunikationen är god; via Länsvägen 288 tar ni er smidigt till både Gränby köpstad i Uppsala och E4:an på ca 20 minuter med bil - nära shopping och perfekt för pendlaren. Sträckan trafikeras även av UL:s regionsbussar. Sommartid kan du ta Lennakatten (museijärnväg) till Uppsala.


Boarea
65 kvm
Driftkostnad
22 924 kr/år
Tomtarea
2 600 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-09-05

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna fritidshus på Seglinge Björkbacken såldes av oss 2023-09-05. Se alla våra försäljningar i Almunge samt även på Seglinge Björkbacken.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.