Föreningsgatan 8

Föreningsgatan 8

Slutpris

6 775 000 kr


Tormestad— Karlstad

Föreningsgatan 8


Slutpris
6 775 000 kr

Tormestad— Karlstad

Drömhuset med utsikt över Klarälven!

Detta lyxiga hus bjuder bland annat på fint ljusinsläpp, hög materiell standard och sociala ytor. Huset är 170 kvadratmeter stort och rymmer sex rum och kök. Här bor du centralt, naturnära och sjönära i ett hem där du inte behöver göra något annat än att ställa in möblerna och börja trivas.

Det första som möter dig i huset är den inbjudande och trevliga hall med goda avhängningsmöjligheter och en inbyggd vinkällare i golvet. Vidare finns ett stort, nyligen renoverat och vackert kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, höga skåp och plats för matbord samt stolar. Huset har tre sovrum, ett arbetsrum, två badrum och ett välplanerat och mysigt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa. I anslutning till vardagsrummet finns sedan matsalen som har en vacker utsikt över både tomten och Klarälven. Det ena badrummet är stilrent och fint med toalett, dusch, golvvärme, dimbara spotlights och kommod. Det andra är stort, påkostat och fräscht med toalett, dusch och badkar.

Här kan du njuta av en stor, inglasad och mysig uteplats med lättmöblerade ytor, trädäck och loungedel. Dessutom finns en trevlig och charmig balkong med härlig kvällssol och plats för ett mindre bord.
Huset står på en lättskött hörntomt med välskött gräsmatta, många soltimmar och en vacker häck som skyddar mot insyn. Huset har dessutom ett garage med goda förvaringsmöjligheter och motordriven port. I garaget finns sedan huset relaxavdelning som erbjuder bastu, dusch samt utsikt över tomten som innehar en uppvärmd pool.

I Tormestad bor du i fridfulla och omtyckta kvarter. Klarälven ligger precis utanför huset och här har du dessutom nära till exempelvis skola, matbutik, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk.
Detta hus måste upplevas på plats!


Boarea/biarea
170/10 kvm
Driftkostnad
39 702 kr/år
Tomtarea
939 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-10-09

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Föreningsgatan såldes av oss 2021-10-09. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Föreningsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.