Stafettgatan 4B / Lunden / Göteborg

Genomgångstvåa i populära Lunden

Slutpris
1 770 000 kr
Referensnummer
165 596
Boarea
55 kvm
Avgift
2 988 kr/mån
Driftkostnad
316 kr/mån
Såld
2014-01-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stafettgatan 4B såldes av oss 2014-01-20. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lunden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och fräscha genomgångstvåa i populära Lunden. Smakfullt renoverad med breda fönsternischer, skeppsgolv i massiv ek, stilrena golvlister och ljusa väggar. Badrummet snyggt renoverat 2006, liksom köket med diskmaskin. Optimala förvaringsmöjligheter i sovrum med skjutdörrsgarderob och inbyggda garderober. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med närhet till kommunikation och med cykelavstånd till city. Det finns en stor takterrass med grillmöjligheter inom föreningen. Föreningen är välskött med god ekonomi.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.