Wingårdsgatan 10A / Kålltorp Skatås / Göteborg

Mycket populärt område

Slutpris
2 000 000 kr
Referensnummer
151 758
Boarea
64 kvm
Avgift
5 056 kr/mån
Driftkostnad
410 kr/mån
Såld
2014-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Wingårdsgatan 10A såldes av oss 2014-01-24. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kålltorp Skatås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig genomgångslägenhet på andra våningen med bra läge och trevlig utsikt mot Skatåsskogen (vitsippebacke) från kök och sovrum. Lägenheten har en bra planlösning med tyngdpunkt på vardagsrum och kök. Köket är mycket smakfullt renoverat år 2012. Balkong med eftermiddag- och kvällssol. Mycket populärt område som ligger granne med Härlanda tjärn badplats och Skatås grönområden & motionscentrum liksom närhet till Delsjön. Detta är den perfekta lägenheten för er som trivs i löparspåret eller gillar närheten till naturen, men samtidigt vill bo med goda kommunikationer till stan. Goda förvaringsmöjligheter med två förråd tillhörande lägenheten!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.