Mäklare i Karlstad

Oscar Westman

Oscar Westman

Oscar Westman

Fastighetsmäklare

Kontor
Karlstad
Talar

Mäklare i Karlstad

Oscar Westman

Jag är en passionerad och engagerad fastighetsmäklare med en högst uppdaterad utbildning från Sveriges främsta fastighetsmäklarprogram. Med ursprung från den norrländska kusten har jag med mig ett lugn i varje affär för att säljare och köpare ska känna sig trygg genom hela förmedlingsprocessen.

Filosofi

Min affärsfilosofi grundar sig på att skapa värde för mina kunder genom att lyssna på dina unika behov, mål och förutsättningar. Ingen bostadsaffär är sig lik! Genom transparent kommunikation och skräddarsydda lösningar strävar jag alltid efter att överträffa förväntningarna och bygga långsiktiga relationer.

Målsättning

Oavsett om du vill köpa eller sälja bostad så kommer jag, med lyhördhet och öga för detaljer, arbeta jämt och ständigt för att du ska bli så nöjd som möjligt. Mitt personliga mål är att du, med varm hand ska kunna rekommendera mig till nästa person. Med fokus på överlägsen service och skapa framgångsrika lösningar för mina kunder, är jag övertygad om att vi tillsammans kommer skapa en lyckad affär.

"Engagerad och lösningsorienterad med fokus på toppen"Hitta till oss


Mäklarhuset Karlstad Bryggaregatan 4 653 40 Karlstad

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.