Din mäklare i Nybro

Mäklarhuset NybroBesöksadress

Bangatan 8 (Box 305) 382 40 Nybro

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar mäklare ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Nybro drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Mäklarhuset är sedan en lång tid en etablerad mäklarfirma på bästa läget i Nybro. Vi som jobbar på detta kontoret är lokalt förankrade. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Nybro idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Mäklaruhset Nybro

Hitta till oss


Mäklarhuset Nybro Bangatan 8 (Box 305) 382 40 Nybro

Öppettider


Måndag - Fredag 9:00-13:00

Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Varmt välkommen till Mäklarhuset Nybro!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.