Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

KÖP OCH SÄLJ MED MÄKLARHUSET I NYBRO

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Nybro

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Vi lånar ut flyttsläp, vi har inarbetade helhetslösningar som tar hand om dödsbon etc.

Vi är längst fram digitalt och har en kundnöjdhet som gör andra avundsjuka.

VI KAN NYBRO

Mäklarhuset i Nybro är sedan en lång tid en etablerad mäklarfirma på bästa läget i Nybro. Vi som jobbar på detta kontoret är från Nybro, bor i Nybro, handlar i Nybro. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta oss idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Nybro

Bangatan 8 (Box 305)
382 40 Nybro

Måndag - Torsdag 9:00-17:00
Fredagar 9:00-15:00

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering