Viskastigen 41

Viskastigen 41

Slutpris

4 600 000 kr


Veddige— Varberg

Viskastigen 41


Slutpris
4 600 000 kr

Veddige— Varberg

Äkta sekelskifte. Vit klassisk dröm med punschveranda!

Ljuvliga Villa Alfhem - mera känd som Norénska Villan efter husets första och mångåriga ägare, bankdirektörerna, far och son Alfred & Ivar Norén. Detta är en vacker vit klassisk dröm med salonger & punschveranda. Stora ljusa pampiga rum, precis som det skall vara i ett äkta sekelskifteshus. Helt enkelt en unik plats som du vill äga och förvalta!

Innanför den gamla järngrinden finns den härligt knastrande gruslagda innergården med egen flaggstång i rundeln och en prunkande insynsskyddad trädgård som är en helt egen privat oas. Den stora träaltanen med eftermiddags- och kvällssol rymmer den stora familjen och många vänner för härliga grillkvällar och middagar. Toppa detta med roligt bad i den nya nedsänka poolen och vi kan nära på höra barnens jubel! Det finns en utedusch i bersån och mysiga små avdelningar runt om i trädgården.

Köket renoverades 2017 och här är glädjen stor för matlagning vid den påkostade Lofra spisen med dubbla ugnar och induktionshäll samt med matchande fläkt. Även badrummet på andra våning renoverades 2017 i klassisk stil med badkar på lejontass. Ena salongen har en vacker öppen spis och i allrummet på andra våning finns en fin kakelugn, som tyvärr inte går att elda i, men som är härlig att vila blicken på.

Denna villa har både bergvärme och fiber. I källaren finns generösa förvaringsutrymmen. Det finns även ett uthus med sköna extraytor, möjligt hemmakontor och andra utrymmen för aktiviteter samt carport.

Ett superbt sekelskifteshus med centralt läge i Veddige nära tågstation, busshållsplats, affärer, bank, vårdcentral, skolor och idrottsanläggningar som tex. ishall och simhall. Du har även närhet till Viskans vackra omgivningar och utflyktsmål med bland annat gårdsglass och stenugnsbageri.
Till Göteborg har du ca 45 minuters bilfärd, till Kungsbacka ca 25 minuter samt Varberg ca 15 minuter.

Varmt välkommen att boka in dig på visning och upplev detta fantastiska hus som snart kan bli ditt!


Boarea/biarea
198/82 kvm
Driftkostnad
46 563 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2022-03-16

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Viskastigen såldes av oss 2022-03-16. Se alla våra försäljningar i Veddige samt även på Viskastigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.