Kvisserud Vången

Kvisserud Vången

Slutpris

2 600 000 kr


Fjugesta— Lekeberg

Kvisserud Vången


Slutpris
2 600 000 kr

Fjugesta— Lekeberg

Fin gårdsbild med verkstad, två hästboxar, stor villa och vidsträckta vyer

Fin gårdsbild med verkstad, två hästboxar, stor villa och vidsträckta vyer...

Välkommen till en fin gård med vidsträckt utsikt över Risebergas ängar. Bostadshuset är utbyggt under 80-talet och inrymmer idag 8 rum och kök samt tre toaletter. Utbyggnaden med groventré, badrum och två rum har använts till verksamhet men fungerar lika bra som sovrum. Det lantliga köket går i ljusa kulörer, har gott om plats och utgång till ett inglasat uterum. I nästa steg når du matsal och tv-rum med vackra trägolv. Från huvudentrén når du det stora sovrummet, toalett och trappan till ovanvåningen. Där uppe finns tre sovrum, badrum med badkar och en hall med balkong.

Stora delar av ladugården har gjuten platta. I första delen finns två hästboxar med två meter i takhöjd. I byggnaden finns också, verkstad, loge och förråd. På fastigheten finns också carport, vedbod och växthus. Djupborrad vattenbrunn och godkänt avlopp samt fiberanslutning. Bostadshuset har luft/vatten-värmepump men du kan även välja vedeldning via vedpanna och kulvert från ett uthus. Skogen är avverkad för ett par år sedan.

Från Kvisserud är det 5 km. till Fjugesta och 15 km. till Kumla. Välkommen till din lantidyll,


Boarea/biarea
160/27 kvm
Driftkostnad
41 650 kr/år
Tomtarea
8.5500 ha
Rum
8 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
LEKEBERG KVISSERUD 1:6
Objekttyp
Gård
Såld
2023-06-16

Mäklarhuset Örebro

Denna gård på Kvisserud Vången såldes av oss 2023-06-16. Se alla våra försäljningar i Fjugesta samt även på Kvisserud Vången.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.