Humblegatan 18A

Humblegatan 18A


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Humblegatan 18ACentrala Sundbyberg— Sundbyberg

Radhuskänsla i bästa läge!

- Sällsynt möjlighet, sällan till salu!
- Insynsskyddad uteplats!
- Lummigt läge centralt i Sundbyberg!
- Välplanerad social planlösning!
- Radhuskänsla!
- Möjlig 4 rok! (Se alternativa planlösningar)

Hjärtligt välkomna till denna generösa gaveltrea beläget i ett lugnt och lummigt område precis intill ett pulserande Sundbyberg C. Redan ett kliv in i bostaden möts du av de stora öppna ytorna mellan kök och vardagsrum som smidigt integrerar med varandra och som är den perfekta platsen för umgänge och avkoppling. Fullt utrustat kök med golvvärme under klinkerplattorna. De sociala ytorna förlängs ytterligare av den få förunnade uteplatsen som nås genom dubbeldörrar och som ligger insynsfritt och ostört mot en lugn och grönskande innergård. Här kan du dels möblera med loungemöbler/matgrupp för trevliga middagar och dels ha dina egna odlingar. Behöver man ännu mer utrymme så tar man bara trappan upp till föreningens gemensamma uteplats där man kan ha grillfest med vänner i kvällssolen. Där finns också en sandlåda för de minsta barnen. Bostaden bjuder på två väl tilltagna sovrum varav ett av sovrummen går att dela av till två sovrum med enkla medel. Stambytt och helkaklat badrum med stilfull inredning samt golvvärme. Här är det även förberett för tvättmaskin. Genomgående planlösning med ljusinsläpp från tre väderstreck, golv i ljus enstavig träparkett och väggar målade i tidlösa kulörer.

Sundbyberg har en charmig småstadskaraktär och erbjuder ett rikt utbud av parker, förskolor, skolor, promenadstråk, butiker, flertalet restauranger och gym. Inom endast några minuters gångavstånd når ni Sundbybergs omfattande kollektivtrafiknätverk, som inkluderar tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar och flygbussar. Detta gör området till ett av de mest lättillgängliga områdena i hela Storstockholm.

Ett boende med alla rätt, missa inte denna möjlighet!


Boarea
75 kvm
Avgift
6 161 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1
Såld
2023-12-08

Mäklarhuset Sundbyberg

Denna lägenhet på Humblegatan såldes av oss 2023-12-08. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Humblegatan.

Boka värdering
Hevrê Yildiz
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad