Tjockö Östret 66

Tjockö Östret 66

Slutpris

8 250 000 kr


Tjockö— Norrtälje

Tjockö Östret 66


Slutpris
8 250 000 kr

Tjockö— Norrtälje

Unik fastighet med udde på Tjockö

En sannerligen unik fastighet i skyddat läge på Tjockö i Roslagens vackra skärgård. Detta fantastiska sjöställe är beläget på en äkta sjötomt om 2 926 kvm varav 2 030 är tomtmark med två bryggor varav en med segelbåtsdjup, klippor samt huvudbyggnad om 35 kvm bara ett fåtal meter från strandkanten. På tomten finns också gästhus samt förråd.

Här befinner du dig på en udde med fritt läge och en enskild känsla trots att Räfsnäs bara är 10 minuter bort. På den här platsen infinner sig lugnet samtidigt som du befinner dig på en levande skärgårdsö med både affär och krog, vilket du når via en stig från tomten. En plats som denna är sällsynt och denna udde bjuder dig på både ett strålande soligt söderläge samtidigt som du får kvällssolens behagliga strålar. Fastigheten har två bryggor, där den västra har segelbåtsdjup.

På Tjockö bor folk både permanent och som fritidsboende och pittoreska hus avlöser charmiga små vikar med bryggor. En sällsynt skärgårdsupplevelse som för tankarna till Saltkråkan och andra gamla berättelser. Med hus här kommer du bort från vardagens stress och buller och förslagsvis tar man en tur till de närliggande öarna Lidö och Fejan som har restaurang, vandrarhem och andra aktiviteter. Även Arholma ligger på mysigt utflyktsavstånd.


Boarea
35 kvm
Tomtarea
2 030 kvm
Såld
2021-04-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Tjockö Östret såldes av oss 2021-04-23. Se alla våra försäljningar i Tjockö samt även på Tjockö Östret.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.