Bykroken 12

Bykroken 12

Slutpris

4 270 000 kr


Läby— Björklinge— Uppsala

Bykroken 12


Slutpris
4 270 000 kr

Läby— Björklinge— Uppsala

Nybyggd enplansvilla i lantlig idyll!

Välkommen till Bykroken 12, ett modernt enplanshus byggt år 2021.

Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där köksluckor, väggar och tak är målade i samma nyans för att skapa harmoni. Allrummet är som gjort för sociala sammankomster och långa släktkalas där ni enkelt kan duka upp med långbord. Centralt placerat i allrummet finns en braskamin som sprider mysfaktor till hemmet med sprakande brasa under kalla vinterdagar. Från vardagsrummet nås de tre sovrummen och en mindre inre hall som lämpar sig perfekt för hemmakontoret! För enkelhet i vardagen finns en rymlig tvättstuga med groventré och vidare finns det två badrum samt en klädkammare.

Tomten är idag oplanerad, men ger goda utrymmen för lek och spring, möjlighet till att placera lekstugan, studsmattan eller kanske en pool? För den trädgårdsintresserade finns möjlighet att kunna plantera bär- och fruktträd i samband med färdigställande av tomten. Här kan ni följa solens strålar där morgonkaffet kan avnjutas i solen på husets baksida och där kanske spendera härliga grillkvällar med familj och vänner med vy över åker och äng. Gatan utanför kommer att asfalteras.

Till Björklinge tar du dig enkelt med både bil och buss. På kort promenadavstånd finns busshållplats där busslinje 821 tar er in till Björklinge på ca 7 minuter och till Uppsala central på ca 30 minuter. I Björklinge finns matbutik, ATG- och postombud, distriktssköterska, BVC, frisörer, restauranger samt flertalet förskolor och två skolor (Åk. F-5 samt Åk. 6-9). I Björklinge ligger Långsjön med den populära badplatsen Sandviken som under sommartid ofta är välbesökt. Björklinge erbjuder dessutom ett rikt föreningsliv med flera idrottsklubbar bl.a. SK Iron med ishockey, tennis och fotbollsverksamhet, BBK med innebandy och BSOK med skidåkning och löpning.


Boarea
128.5 kvm
Driftkostnad
18 747 kr/år
Tomtarea
986 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Bykroken såldes av oss 2022-03-16. Se alla våra försäljningar i Björklinge samt även på Bykroken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.