Nöthårsvägen 68

Nöthårsvägen 68

Slutpris

6 600 000 kr


Nåntuna— Uppsala

Nöthårsvägen 68


Slutpris
6 600 000 kr

Nåntuna— Uppsala

Kedjehus med fin hörntomt i populära Nåntuna!

Välkommen till detta renoverade kedjehus med fyra rymliga sovrum, stora sällskapsytor, två badrum och genomgående ljus färgsättning. Huset är placerat på en fint belägen hörntomt med uteplatser i två olika väderstreck.

Planlösningen fördelar sig på en mycket rymlig hall med plats för avhängning och ytterligare förvaring i stora skjutdörrsgarderober. Köket har en trivsam öppen planlösning mot vardagsrummet som inbjuder till social samvaro och här finns gott om plats för både soffgrupp, TV möbel samt långa middagar vid stort matsalsbord. Från rummet har man god utsikt mot trädgården som nås genom altandörren. Utöver detta erbjuder entréplanet ett separat sovrum/arbetsrum, en hall med utgång till uteplats via husets framsida samt en tvättstuga med dusch och toalett. Hela nedervåningen har golvvärme.

En våning upp i bostaden finns ett allrum med snedtak och takfönster för härligt ljusinsläpp. Separat master bedroom med en behaglig grön ton på väggarna, smart inbyggd förvaring och egen klädkammare. Ytterligare två sovrum finns i andra delen av planet som passar utmärkt som barnrum samt en klädkammare i anslutning till dem. På våning två finns också ett väl tilltaget helkaklat badrum med smakfull inredning, badkar och takdusch samt en platsbyggd sittdel.

Fin uteplats med markis där ni kan njuta av solen, kanske när barnen leker i trädgården som erbjuder gräsmatta, fruktträd och rabatter. I anslutningen till carporten finns det isolerade förrådet med goda förvaringsmöjligheter- här får både utemöbler och redskap plats.

Mycket barnvänligt område med närhet till flera förskolor, Nåntunaskolan, Uppsävjaskolan och bra lekområden. I närheten finns fina naturmiljöer med naturreservatet i väster ner mot Fyrisån och den stora Lunsenskogen i söder. Den populära ICA-affären ligger endast 300 m bort och flera stadsbusslinjer finns inom samma avstånd. Påfarten till E4:an nås inom några minuter.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, välkomna att boka just din visning!


Boarea
139 kvm
Driftkostnad
33 600 kr/år
Tomtarea
393 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-03-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Nöthårsvägen såldes av oss 2021-03-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Nöthårsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.