Norra Timmervik 500 / Norra Timmervik / Brålanda / Vänersborg

Slutpris
380 000 kr
Boarea
ca 30 kvm
Driftkostnad
5 821 kr/år
Tomtarea
1 525 kvm
Rum
1 rum
Såld
2020-01-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på norra timmervik såldes av oss 2020-01-21. Se alla våra försäljningar i Brålanda samt även på norra timmervik

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Timmervik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt hus beläget ca 2 km från Vänern och ca 3 km från Sikhalls bad och camping, där det finns populär badplats, servicebutik och restaurang med fullständiga öl- och vinrättigheter.
Huset har mycket originaldetaljer bevarade. Standarden är enkel standard och idag nyttjas endast bottenplanet som boarea (uppskattad till ca 30 m²) men potential finns - möjlighet finns att på vindsplanet göra sovloft/-rum, eller så kan man bygga till.
Trevlig trädgårdstomt, delvis lummig och med flera fruktträd samt inslag av berg i dagen.
På tomten finns även uthus med förråd, utedass samt intilliggande carport.

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni upp bildtexten.
Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.