Friggagatan 3B / Stampen / Göteborg

Slutpris
4 050 000 kr
Boarea
83,1 kvm
Avgift
4 025 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2016-12-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Friggagatan såldes av oss 2016-12-06. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Friggagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stampen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fint planerad 3:a med mysig och ombonad atmosfär. Lägenheten har under åren genomgått övergripande renovering (läs mer i bilagd spec.), där nuvarande ägare till viss del har ändrat planlösning vilket gjort bostaden både öppnare och mycket ljusare. Kök och vardagsrum i vinkel har öppen planlösning med rejäl matplats utanför köket och vardagsrum med utrymme för stor soffgrupp. Två sovrum, varav ett intill hallen med gott om garderober. Det andra sovrummet, har utgång till fin balkong i lä med sol från morgon till eftermiddag. Här bor man i en välskött fin förening med 10 minuters promenad in till stadskärnan. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer, närbutiker och stadsdelen är i ständig utveckling och modernisering för att göra den än mer levande och attraktiv. Bra kommunikationer och nära till Centralstation.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration