Millenniumgatan 37 / Göteborg

Villaidyll med uteplats i soligt läge

Slutpris
3 995 000 kr
Boarea
140 kvm
Avgift
4 577 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Millenniumgatan såldes av oss 2019-10-04. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Millenniumgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Millenniumgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till lummiga Millenniumgatan och en möjlighet att köpa en av föreningens största villor i oklanderligt skick om fem rum och kök. En modern villa med genomgående stilrena och exklusiva materialval som stod klar för inflyttning 2018. Denna välplanerade bostad har öppen planlösning och från vardagsrummet når du den mysiga uteplatsen som vetter ut mot det lummiga skogsområdet på villans baksida. Här finns en stor avskild trädgård i vackert sydvästläge och på altanen finns gott om plats för utemöbler. Dessutom finns här en stor gräsmatta för barnen att leka på och längs med ena tomtgränsen, från berget på baksidan, finns en vacker mur. Ett perfekt boende i ett barnvänligt villaområde men utan direkt insyn från grannar varken från trädgården eller vardagsrummet.

På Millenniumgatan bor du i ett idylliskt område omgiven av rogivande grönska. Här har barnen promenadavstånd till skola, förskola, lekplats och fritidsaktiviteter. Bland annat finns ishall, scoutkår och fotbollsplan i bostadens närhet. Detta är alltså det perfekta boendet för barnfamiljen. Service i form av bland annat matbutik, gym och restaurang finns också nära till hands. Centrala Göteborg når du smidigt med bil eller kollektivtrafik.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.