Millenniumgatan 37

Millenniumgatan 37

Slutpris

3 995 000 kr


Göteborg

Millenniumgatan 37


Slutpris
3 995 000 kr

Göteborg

Villaidyll med uteplats i soligt läge

Välkommen till lummiga Millenniumgatan och en möjlighet att köpa en av föreningens största villor i oklanderligt skick om fem rum och kök. En modern villa med genomgående stilrena och exklusiva materialval som stod klar för inflyttning 2018. Denna välplanerade bostad har öppen planlösning och från vardagsrummet når du den mysiga uteplatsen som vetter ut mot det lummiga skogsområdet på villans baksida. Här finns en stor avskild trädgård i vackert sydvästläge och på altanen finns gott om plats för utemöbler. Dessutom finns här en stor gräsmatta för barnen att leka på och längs med ena tomtgränsen, från berget på baksidan, finns en vacker mur. Ett perfekt boende i ett barnvänligt villaområde men utan direkt insyn från grannar varken från trädgården eller vardagsrummet.

På Millenniumgatan bor du i ett idylliskt område omgiven av rogivande grönska. Här har barnen promenadavstånd till skola, förskola, lekplats och fritidsaktiviteter. Bland annat finns ishall, scoutkår och fotbollsplan i bostadens närhet. Detta är alltså det perfekta boendet för barnfamiljen. Service i form av bland annat matbutik, gym och restaurang finns också nära till hands. Centrala Göteborg når du smidigt med bil eller kollektivtrafik.

Välkommen på visning!


Boarea
140 kvm
Avgift
4 577 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.