Östra Eriksbergsgatan 79

Östra Eriksbergsgatan 79

Slutpris

2 300 000 kr


Eriksberg— Göteborg

Östra Eriksbergsgatan 79


Slutpris
2 300 000 kr

Eriksberg— Göteborg

Högst upp i huset med stor balkong! Låg avgift!

Välkommen till denna ljusa studiolägenhet med stor balkong högst upp i huset och ljusinsläpp från två håll . En registrerad 2:a som idag disponeras som en 1:a med sovalkov (kan med enkelhet bli en 2:a igen).


Stort härligt fönsterparti med mycket ljusinsläpp och insynsskyddat mot den stora balkongen, varifrån Masthuggskyrkan kan skymtas. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrumsdelen där du med enkelhet får plats med både matbord och soffmöblemang samt någon förvaringsmöbel. Enhetligt parkettgolv på golvet. I vinkel finns den rymliga sovalkoven som kan bli ett eget rum genom att sätta upp en vägg. I sovdelen finns rymliga skjutdörrsgarderober.
Helkaklat badrum som är utrustat med med badkar (helt nya duschväggar i förpackning finns om man hellre önskar det), tvättmaskin och torktumlare, wc och handfatskommod. Vitt kakel på väggarna och mörkt klinkergolv.

Brf Studio 57 byggdes 2008 och består just av 57 lägenheter där det erbjuds ett kreativt och annorlunda boende. Med föreningens 3D-fastighet högt belägen över marken uppe på Deckshuset ,erhålls ett privat boende, skyddat från utomstående och buller. Med gårdar mellan byggnaderna, där alla 57 lägenheter har en egen entré från loftgångar, ges en huskänsla mitt i hjärtat av Eriksberg. Det är en stabil förening med låga månadsavgifter, god ekonomi och låg belåningsgrad på endast drygt 5000
kr/kvm.

Eriksberg är ett mysigt och harmoniskt område alldeles vid Älvstranden med kort avstånd till kajen som kantas av trevliga restauranger och butiker.

Välkommen på visning!


Boarea
39.6 kvm
Avgift
1 907 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
8 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-01-30

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Östra Eriksbergsgatan såldes av oss 2024-01-30. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Östra Eriksbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.