Gärdegatan 2 D

Gärdegatan 2 D


Krokslätt— Mölndal

Gärdegatan 2 DKrokslätt— Mölndal

Stor söderaltan om ca 37 kvm!

Missa inte denna stora fina lägenhet med modern öppen planlösning. Köket är ljust och har plats för många runt bordet samt utgång till den riktigt stora uteplatsen i söder som ger en härlig indoor/outdoor-känsla. De tre fina sovrummen har lugnt läge mot innergårdar. Välkomnande entré samt stort helkaklat badrum med golvvärme och praktisk tvättavdelning med arbetsbänk.

Här på Gärdegatan bor du mycket bekvämt och centralt i BRF Mathildeberg II som stod färdigbyggt 2013. Du tar lätt hissen ner till källaren där det finns eget förråd samt varmgarage med garageplats att hyra. Föreningen erbjuder tillgång till gästlägenhet för övernattande gäster. Bostaden ligger precis på gränsen mellan Mölndal och Göteborg med närhet till det mesta. Inom promenadavstånd finns flera dagis, skolor, lekplats, affärer, gym, vårdcentral, restauranger, pubar och Safjällets naturreservat för härliga promenader. Vill du cykla eller åka kollektivt når du Göteborgs centrum eller Mölndals centrum på endast 10 minuter. Hållplatsen Lana med både buss och spårvagn ligger knappa 100 m bort. Cykelavstånd till Chalmers och Sahlgrenska.

Välkommen att boka visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
6 517 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2023-06-07

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Gärdegatan såldes av oss 2023-06-07. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Gärdegatan.

Boka värdering
Åsa Söderback
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad