Kvarnbygatan 35 / Kvarnbyn / Mölndal

NYBYGGD PÄRLA MED HÄNFÖRANDE UTSIKT

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 389 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
9 av 10 (Hiss finns)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kvarnbygatan såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Kvarnbygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnbyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mycket representativt boende i hög klass på vån 9/10, med stor balkong i populära Kvarnbyn. Denna 2,5:a är en smakfull lägenhet där även de kräsna lockas! Bostaden har en generös och öppen planlösning med härliga ytor och är smart uppdelad mellan privat och social del. En av de bästa attributen är den stora balkongen i sydvästläge med hög och fri utsikt över vackra Mölndal.

Ni välkomnas av en luftig hall med garderob, i anslutning finner ni den stora klädkammaren inredd med elfa-förvaringssystem. Detta rum går att göra om till ett kontor eller ett enkelt gästrum. Köket är i toppskick med ljusa luckor, krombeslag, mycket arbetsyta och given matplats intill fönstret för 6-8 pers, där man kan avnjuta middagen med hänförande utsikt. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och rymmer enkelt stor soffgrupp och tv-möbel. Härifrån når ni den fantastiska balkongen. Sovrummet är rymligt med plats för säng och skrivbord. Helkaklat badrum med sober färgsättning och separat tvättavdelning. Garanterad parkeringsplats i garage! Dessutom finns det två förråd som ger er goda förvaringsmöjligheter.

På Kvarnbyn bor du dessutom nära allt. Några minuters promenad tar dig både till Stensjön och dess badplatser och fina natur, skolor, affärer, butiker och kommunikationer. Gångavstånd till Mölndals Centrum där utbudet är stort, dessutom finns en busshållsplats vid Gamla Torget som tar dig till både Mölndals centrum och Frölunda torg. Från Mölndals Centrum avgår både buss, tåg och spårvagn. Spårvagn nummer 2 och 4 tar dig på cirka 10 minuter raka vägen till Korsvägen från Mölndals station.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.