Åkervägen 4

Åkervägen 4


Bogryd— Svaneholm— Borås

Åkervägen 4Bogryd— Svaneholm— Borås

Charmigt hus med unik arkitektur och harmonisk livsstil

Detta härliga hus har allt du kan önska dig och mer. Med ett fridfullt och tryggt läge på en återvändsgata, är detta det perfekta hemmet för dig och din familj.

Unik arkitektur med spännande vinklar och en härlig spiraltrappa. Stora fönsterpartier släpper in härligt naturligt ljus och ger dig en känsla av att vara ett med naturen omkring.

Stig in i det luftiga vardagsrummet där du omedelbart dras till den mysiga braskaminen. Här kan du koppla av och njuta av kvällarna i en varm och inbjudande atmosfär. Vardagsrummet har utgång till den insynsskyddade baksidan, din egen lilla oas. Detta kommer att bli ert favoritställe för sommarens grillkvällar och avkopplande stunder.

Denna bostad har genomgått smakfulla renoveringar när det kommer till ytskikten, vilket gör att du kan flytta in och trivas från dag ett. Du kommer även att uppskatta de två badrummen. Praktiskt och modernt – perfekt för en aktiv familj.

Dessutom finns det gott om fritidsmöjligheter i närområdet. Du kan ta en uppfriskande simtur i Bogrydssjön, låta barnen leka fritt på lekplatsen, eller kanske delta i en match på den närliggande idrottsplatsen. För den som älskar att promenera finns det fina stråk som erbjuder både motion och avkoppling.

Detta är inte bara ett hus, det är en livsstil. Ge din familj det bästa av allt genom att välja detta charmiga hus som ditt nya hem. Låt detta vara början på ett nytt kapitel i ditt liv, där komfort och skönhet förenas i en perfekt harmoni.

Samtliga spekulanter erhåller besiktningsprotokoll i samband med visningen!

Varmt välkommen att boka dig till visningen!


Boarea/biarea
135/30 kvm
Driftkostnad
39 096 kr/år
Tomtarea
402 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-14

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Åkervägen såldes av oss 2023-11-14. Se alla våra försäljningar i Svaneholm samt även på Åkervägen.

Boka värdering
Emil Eriksson
Ansvarig mäklare
Talar Svenska, English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad