Trygga visningar för dig som ska köpa bostad

Att gå på visning är den roligaste delen av ett bostadsköp. Men även den viktigaste. Det är nu du har din chans att uppleva huset eller lägenheten på plats. Får du rätt känsla? Skulle du trivas här? Vi finns alltid på plats för att svara på alla dina frågor och om du är intresserad så håller vi kontakten och hjälper dig vidare i processen och guidar dig hela vägen hem.
Fördelar med bokade visningar
Mer tid med mäklaren
Du får mer personlig tid med mäklare för frågor och rådgivning som kan ge dig ett bättre beslut om att gå in i en budgivning.
Färre besökare samtidigt
Du behöver inte trängas med en andra okända människor och kan i lugn och ro kika igenom bostaden.
Rådgiving
Du får relevant hjälp med aktiv borådgivning, inkluderat finansiering och försäkringstjänster.

För att skapa en smartare och tryggare visningsupplevelse arbetar vi nästan enbart med bokade visningar. Det gör att vi kan ha ett visst antal besökare per visningstid och du slipper trängas med andra besökare. Det innebär att du kan i lugn och ro gå igenom bostaden och du får mer personlig tid med mäklaren för frågor om bostaden. Men det innebär även att mäklaren kan få tillfälle att stämma av med dig för att identifiera just dina behov inför köp och eventuell budgivning.

Fördelar med bokade visningar för dig som köpare
  • Du bokar in dig före visning
  • Du får en fast tid att besöka bostaden
  • Du behöver inte trängas med andra okända människor
  • Du kan i lugn och ro kika och utvärdera bostaden
  • Du får mer tid med mäklare för frågor och rådgivning
  • Du får relevant hjälp med aktiv borådgivning, inkluderat finansiering, försäkringstjänster mm
Tänk på undersökningsplikten

Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du, enligt lag, en omfattande undersökningsplikt. Undersökningsplikt innebär att du ansvarar för att ha undersökt bostaden så att du kan upptäcka eventuella fel och brister. Ditt ansvar varierar beroende på om det är villa, där det kan finnas dolda fel, eller bostadsrätt, där du köper vad du ser. Det är därför viktigt att du gör en noggrann undersökning/besiktning av bostaden. Detta skapar trygghet, du vet vad du köper och minimerar risken för överraskningar.

Ofta har säljaren låtit utföra en besiktning inför försäljningen och väljer att köpa en så kallad Dolda-fel försäkring, vilken gäller i 10 år. Du skall noga ta del av innehållet i besiktningsprotokollet innan bud och köp. Vi är alltid tillgängliga för att besvara era frågor, såväl under visningen som efteråt. 

Läs mer om din undersökningsplik vid köp av bostadsrätt eller fastighet.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.