Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ett smartare val i Älvsjö

Samtliga våra försäljningar grundar sig på gedigen kunskap, lång erfarenhet och på ödmjukt driv med tydligt fokus på avslut. Idag är vi, tillsammans med kollegorna på vårt Enskedekontor, nio medarbetare som jobbar stenhårt för att göra samtliga bostadsaffärens parter supernöjda. Som vår kund ska du förvänta dig att vi levererar högsta kvalitet genom hela din bostadsförsäljning. Via vårt kontor i Grindstugan i Långbro park har vi sedan 2002 genomfört närmare 3 000 bostadsaffärer, varav en stor del i just området kring Älvsjö centrum.

Vi kan Älvsjö

För att en försäljning ska bli riktigt lyckad är det många faktorer som spelar in. Lokalkännedom och lokal närvaro är några av de allra viktigaste. Vi vågar påstå att vi är en av de lokala aktörer som kan Älvsjö allra bäst - här har vi haft försäljningar i samtliga föreningar och i nästan samtliga villakvarter. Skolor, busshållplatser, förskolor, grönområden, lekparker, affärer etc har vi också full koll på. Vi har över 20 års försäljning bakom oss i Älvsjöområdet och har funnits på plats i vårt kontor i Långbro park sen parken först började bebyggas med bostäder.

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag i branschen som toppat Svenskt Kvalitetsindex flest gånger vilket vi är väldigt stolta över. Det visar tydligt att vi sätter kunderna främst. Hos oss ska du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.

SMARTA VERKTYG FÖR EN LYCKAD BOSTADSAFFÄR

Allt mer avgörs nuförtiden på nätet och bostadsförsäljningen är inget undantag. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat digitala lösningar som optimerar upplevelsen av bostaden på nätet. Bland annat digitala annonser, virtuella visningar och Mäklarhusets "smarta" annonseringspaket. Som med intelligent teknik matchar din bostad mot rätt typ av spekulanter. Via våra digitala lösningar hittar vi kunder som inte ens själva visste att de var på väg att flytta.

Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Älvsjö har 4,7 av 5 i betyg

Läs våra 100 omdömen
Aktuella försäljningar
Visa alla 114
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering