Platinavägen 12 / Vallås / Halmstad

1-plansvilla med källare belägen på hörntomt!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea/biarea
115/115 kvm
Driftkostnad
40 999 kr/år
Totalareal
702 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Platinavägen såldes av oss 2020-02-23. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Platinavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I villakvarteren på Vallås kan vi nu presentera en 1-plans tegelvilla med källare. Området nära travbanan bjuder på lugna barnvänliga omgivningar med bekväma avstånd till skola, dagis, affär, motionsslingor mm. Villan ligger längst ner på återvändsgata och angränsar mot lekplats. Invändigt väntar 115+115 kvm som är väldisponerade där entréplan bjuder på 3 st sovrum, stort vardagsrum, kök och helkaklat badrum. Via vardagsrummet nås en överbyggd altan som vetter ut mot trädgården. Bra biytor ges i källaren med bl.a. stor gillestuga med öppen spis, bastu, wc, förråd, hobbyrum och tvättstuga. Vidbyggt finns även ett garage.

Huset har varit samma ägares händer sedan byggnation 1974. Tomten är inte friköpt, utan en tomträtt och kostar 15 147 kr/år i avgäld eller om man vill friköpa den för 316 898 kr.

Varmt välkomna till Vallås och Platinavägen 12 om ni söker ett familjevänligt område nära naturen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.