Normanstorp 405 / Normanstorp / Ullared / Falkenberg

Slutpris
645 000 kr
Referensnummer
133 805
Boarea
68 kvm
Driftkostnad
16 800 kr/år
Tomtarea
1 695 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-08-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Normanstorp 405 såldes av oss 2014-08-04. Se alla våra försäljningar i Ullared

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Normanstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mysiga röda stuga i 1,5 plan med tillhörande uthus. Naturskönt beläget i en skogsglänta med endast en granne. Denna stuga är fullt utrustad och alla inventarier följer med i köpet, 8 sängplatser som det ser ut idag. Sjöar i närheten, tex är det ca 4 km till Stora Bälgsjön där man kan ge sig ut på sjön i en eka som också följer med i köpet. Det är inte långt till varuhuset Gekås i Ullared och inte heller till badanläggning i Ätran, eller varför inte hyra kanot i Fegen! Vill du bada i havet så finns Skrea Strand en halvtimmes bilväg bort!
Här finns stora chanser att trivas, boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.