Lysingsvägen 10c

Lysingsvägen 10c

Slutpris

305 000 kr


Johannesdal— Västervik

Lysingsvägen 10c


Slutpris
305 000 kr

Johannesdal— Västervik

Mysig 1:a i förening med god ekonomi och låga avgifter

Ljus hall med tapetserade väggar och laminatgolv, Ingång till kök, badrum och rum. Garderob för förvaring. Ljust badrum med badkar, handfat och toalett. Kakel, våtrumstapet på väggar och våtrumsmatta på golv. Stort ljust kök med matplats som rymmer 4 personer. Tapetserade väggar och laminatgolv. Spis, fläkt, kyl/frys av äldre årgång, rostfri diskbänk och kaklat stänkskydd. Original skåpsinredning med tidstypiska dragluckor. Fönster i sydväst. Allrum med utgång till balkong i sydväst, parkettgolv och målade väggar. Två rymliga garderober.
Lägenheten har visst renoveringsbehov.
Sep. fristående frys i köket ingår ej.
Välskött HSB-förening med god ekonomi och låga driftskostnader. I föreningen finns bl.a. gym, föreningslokal och ett bibliotek. Bredband med upp till 1000 mb nedströms och 100 mb uppströms via Bredbandsbolaget. Separat avtal krävs. Parkeringsplatser finns att hyra via kösystem.

Närhet till mataffär, idrottsplats och Campus Västervik. Till centrum är det 2 km och det tar knappt 10 minuter att cykla dit.


Boarea
43 kvm
Avgift
2 046 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3
Såld
2020-10-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.