Ärlagatan 28

Ärlagatan 28

Slutpris

1 750 000 kr


Kågeröd— Svalöv

Ärlagatan 28


Slutpris
1 750 000 kr

Kågeröd— Svalöv

Enplanshus på hörntomt i Kågeröd!

Välkommen till detta välplanerade enplanshus på hörntomt i Kågeröd!

På tomtens uppfart finns det utrymme för många bilar, husbil eller husvagn. Det finns även ett garage om man hellre vill ställa bilen under tak. Genom det stora inglasade uterummet kliver man sedan in i hallen där det finns bra utrymme att hänga av ytterkläder och ställa skor. Direkt till vänster har vi köket som renoverades 2017. Då flyttade man köket från där vardagsrummet är idag . Köket är stort och har gott om förvaring och även utrymme för matplats. Vidare rakt fram från hallen har vi vardagsrummet och intill vardagsrummet ligger det första sovrummet. Vägg i vägg med vardagsrummet har vi sedan badrummet som har dubbla handfat, toalett och dusch. Vidare har vi tvättstugan med torkskåp och tvättmaskin. Från tvättstugan har man även utgång till trädgården på baksidan av huset. I hallen finns även en gästtoalett med handfat och toalett. Sist men inte minst har vi två sovrum samt en separat klädkammare. Det största sovrummet har tidigare varit uppdelat i två sovrum och det är enkelt att återställa det om man behöver fyra sovrum.

Här bor man i en liten by vid Söderåsens södra sluttning. I byn finns det mesta man kan tänkas behöva i vardagen. Här finns en pizzeria, ett gym, Coop, skolor (Lunnaskolan), stor idrottshall, flera förskolor, fotbollsplaner, utomhus-padelbanor, tennisbana, ridhus m.m. Det är goda förbindelser från Kågeröd och än bättre blir de nu när tågstationen färdigställs. Man bor här ca 35 km från Helsingborg, 30 km till Landskrona och 11 km till Svalöv.

Missa inte denna chansen, boka visningstid redan idag!

Huset är förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel.


Boarea
109 kvm
Driftkostnad
35 750 kr/år
Tomtarea
801 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-09-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Ärlagatan såldes av oss 2021-09-17. Se alla våra försäljningar i Kågeröd samt även på Ärlagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.