Skarpskyttevägen 24c / Norra Fäladen / Lund

4:a i markplan på eftertraktat läge.

Slutpris
2 865 000 kr
Boarea
109 kvm
Avgift
5 402 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skarpskyttevägen såldes av oss 2020-08-28. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Skarpskyttevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Fäladen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen är en av de eftertraktade fyrorna i markplan med stor uteplats i söderläge till salu, dessutom på ett av föreningens absolut bästa lägen. Missa inte denna chans, vem vet när nästa gång tillfälle ges att förvärva en av dessa omåttligt populära bostäder. Bostaden erbjuder hela tre stora sovrum varav den ena kan delas av till två små sovrum vid behov. Stort kök med väl tilltagen matplats, två generösa badrum varav det ena har dusch och det andra har badkar. Här finns det gott om plats att sätta in tvättmaskin om man så önskar, om inte så finner ni tvättstugan en trappa ner i källaren på behagligt avstånd.
Lugnt och bilfritt område med närhet till affärer, skolor, kommunikationer, naturen, Ideon och Ericsson. Dessutom ingår bredband, den fasta delen av elen samt parkeringsplats i avgiften. En välplanerad och ytterst funktionell lägenhet med chans att sätta sin egen prägel om man så önskar men inget måste. Dessutom en ytterst välskött förening.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norra Fäladen

Norra Fäladen byggdes på kort tid, men med social medvetenhet. Området består av blandade boendeformer och olika funktioner såsom skolor, stadsdelscentrum och parker. Parkerna ligger huvudsakligen i ett centralt stråk med stadsdelscentrum, skolor och fritids. I östra delen av området ligger studentbostadsområdena Delphi, Kämnärsrätten och Klosterängen, där en stor andel av studenterna vid Lunds universitet bor. Under slutet av 90-talet har området Annehem byggts ut med ett renodlat villaboende.

Närservice

Flera dagis och skolor på gång- och cykelavstånd, grönområdet Sankt Hans Backar, Delphinens bad o gym, Victoriastadion, LTH, Universitetssjukhuset och Mattorget med McDonalds, Burger King och Subway. Fäladstorget med prisbelönad ICA-affär, postservice, vårdcentral, apotek, pizzeria, restaurang, torghandel mm. Det finns även en bygglek som är öppen för allmänheten med får, getter, kaniner etc och tennis-, volley- och fotbollsplaner i närheten.

Kommunikation

Bilpendling Från Lund når du lätt de stora motorvägarna E6 och E22. Cykelpendling Från norra Lund finns det cykelstråk som tar dig in till centrum på ca 10-15 minuter. Det finns även cykelstråk som tar dig utåt byarna mot Vallkärra, Stångby och vidare mot Kävlinge och Löddeköpinge. Tågpendling Från Lund C avgår dagligen tåg till större delen av landet. Det finns även smidiga pendlingsmöjligheter med Danmark. Busspendling Med start i Annehem tar stadsbuss nummer 2 dig via centrum och vidare mot Värpinge by. Stadsbuss nummer 4 tar dig via centrum och vidare mot Gunnesbo. Vid Sofiaparken kan du även ta stadsbuss nummer 3 som tar dig till centrum och vidare mot Östra Linero. Bussarna avgår under vardagar var 15:e minut och var 30:e minut under helger.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.