Masugnsvägen 82

Masugnsvägen 82

Slutpris

4 100 000 kr


Mariehäll— Stockholm— Nyproduktion

Masugnsvägen 82


Slutpris
4 100 000 kr

Tillhör projekt Åstranden 5
Mariehäll— Stockholm— Nyproduktion

Ljus bostadsrätt med balkong i söderläge och bra förvaring

I den här ljusa sociala trean njuter du av en stor balkong i söderläge och en glimt av Bällstaån. Den sociala planlösningen ger gott om plats för umgänge och här hittar du gott om förvaring i en rymlig klädkammare samt skjutdörrsgarderob och garderob.

Bostadsrätt med gott om förvaring
När du kommer in möts du av en entré med plats för avhängning samt förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Här finns även en stor klädkammare med rum för väskor, kläder och sportutrustning. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare som spar på golvytan. Ovanpå maskinerna finns en arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Öppen social planlösning och balkong med söderläge
Hemmets kombinerade kök och vardagsrum är luftigt och ljust med flera fönster i både söder- och västerläge. De stora sociala ytorna rymmer både en matplats där du kan duka för flera gäster samt soffa och fåtöljer. Från rummet tar du dig ut på den mysiga balkongen som har ett perfekt söderläge som ger dig sol under stora delar av dagen. Här kan du kan få en glimt av Bällstaviken.

Bostadsrätt med sovrum med förvaring
Det mindre av hemmets två sovrum har fint söderläge och går bra att inreda som hemmakontor om det passar dig bättre. Det större sovrummet går att inreda med en dubbelsäng. Båda rummen har förvaringsmöjligheter i en garderob.

Inredning i din nya bostadsrätt i Åstranden 5
När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem.
Se inredningsval för just denna bostad i broschyrer och dokument nedan.


Boarea
69 kvm
Avgift
4 432 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 9 (Hiss finns)
Såld
2023-04-29

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Masugnsvägen såldes av oss 2023-04-29. Se alla våra försäljningar i samt även på Masugnsvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Carl Lekselius

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.