Neptunusvägen 8 / Solbacka / Norrtälje

Stor trävilla med gott om sovrum på lugn gata i Solbacka!

Slutpris
3 495 000 kr
Boarea/biarea
168/24 kvm
Driftkostnad
38 473 kr/år
Totalareal
767 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Neptunusvägen såldes av oss 2019-11-11. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Neptunusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna rymliga trävilla med souterräng i två plan. Huset ligger på en lugn gata i Solbacka med ca 5 min bilfärd till centrala Norrtälje och flertalet promenadstråk i lantlig miljö. Huset består av två våningar med upp till 5 sovrum om man önskar det.
Baksidan av huset erbjuder stora gräsytor som är insynsskyddade och gränsar mot allmänning. Balkong på baksidan av huset och på kortsidan en altan från 2015 där du har sol till 18-tiden på kvällen. Stort garage i anslutning till huset.
Solbacka är ett etablerat villakvarter med bekvämt avstånd till centrala Norrtälje, vill du cykla eller promenera ansluter du på den vackra strandpromenaden som leder ner till hamnen. I området finns flertalet förskolor och i intilliggande området Grind finns Grindskolan (F-9).
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.