Epistelvägen 7, vån 5

Epistelvägen 7, vån 5

Slutpris

2 950 000 kr


Västra skogen— Solna

Epistelvägen 7, vån 5


Slutpris
2 950 000 kr

Västra skogen— Solna

Gaveltvåa högst upp med balkong i fritt läge!

Varmt välkomna till denna välplanerade hörnlägenhet högst upp i huset med stor balkong i fritt läge utan någon annan balkong ovanför eller bredvid!

Här bor ni trivsamt omgivna av ljusa ytskikt i ett nyproducerat hus som inte ens är tio år gammalt. Hallen är välkomnande och har både avhängning samt förvaring direkt till vänster om entrén via hatthylla med krokar samt garderobsskåp. Vardagsrummet är beläget i öppen planlösning till det fullutrustade köket och har plats för soffgrupp, mediamöbel, matplats och andra trivselmöblemang. Rummet har ett vackert ljusinsläpp ifrån flera fönsterpartier i två väderstreck. Härifrån finner ni även bostadens rymliga balkong med plats för utemöblemang, planteringar och annat. Det finns ingen annan balkong bredvid eller ovanför, så här kan du njuta i fred. Bostadens sovrum är lugnt beläget mot en gård, här får ni plats med en dubbelsäng och byrå eller annat. Badrummet är stilrent och helkaklat i vitt, här finns golvvärme samt tvättmaskin- och torktumlare-kombination från Aspen. Utrymme finns för badkar. Till lägenheten hör ett källarförråd.

HSB Brf Ektorget i Solna är en solid förening som är äkta och äger marken. Bostadsrättsföreningen omfattar 117st bostadsrätter samt 1st lokal, utöver detta finns även en föreningslokal, grovtvättstuga, miljö-/återvinningsrum, lägenhetsförråd, cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum, undercentral, el-central och sprinklerrum, samt tre stycken fläktrum med ingång från trapphus 1, 2 och 5. Alla bostadsrättshavare har tillgång till bilpool. Miljöklassade, nyservade och välstädade Volvobilar. Om du har egen bil så har föreningen parkeringar och garageplatser 115 varav 38 nattgarageplatser i grannfastigheten. Det finns även parkeringsplatser för elbilar med laddningsmöjlighet.

I Solnastadsdelen Huvudsta så bor ni nära både grönska och stadspuls. Ni kan promenera till Pampas Marina eller runt Ulvsundasjön och ni tar er enkelt till innerstan på bara några minuter med tunnelbana från station Västra Skogen. Ni har även flertalet bussar i närområdet så som bl.a buss 152 (Bromma flygplats via Sundbyberg Centrum - Älvsjö Stn), 197 (Solna C - Centralen) och 507 (Västra Skogen - Karolinska sjukhuset). Området erbjuder närservice så som ICA Nära, flertalet kaféer och restauranger så som bl.a. populära restaurangen Asplunds som även serverar trevliga bruncher.

Välkomna på visning!


Boarea
43 kvm
Avgift
2 502 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-04-10

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Epistelvägen såldes av oss 2021-04-10. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Epistelvägen.

Boka värdering

Matilda Gustafson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.