Kapellgatan 14 bv / Centrala Vaxholm / Vaxholm

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
47.5 kvm
Avgift
2 725 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2015-03-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kapellgatan 14 bv såldes av oss 2015-03-11. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vaxholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i centrala Vaxholm, ett stenkast från Hamngatan, bland mysiga butiker, restauranger och fik ligger denna nyrenoverade bostadsrätt om 47,5 kvm. Planlösningen har ägaren låtit förbättra och ger dig ett stort vardagsrum, kök med matplats för 4-6 personer, nyrenoverat lyxigt badrum och väl tilltaget sovrum.
Mycket trivsam gård med uteplats och planteringar. Genomgående högkvalitativa materialval som talar för hållbarhet och exklusivitet.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.