Björkkällevägen 40

Björkkällevägen 40

Slutpris

6 750 000 kr


Alsike/Knivsta— Knivsta

Björkkällevägen 40


Slutpris
6 750 000 kr

Alsike/Knivsta— Knivsta

Välskött villa på stor tomt i lantligt läge!

På Björkkällevägen 40 finns nu möjlighet att förvärva en välskött villa i ett och ett halvt plan belägen på en stor tomt om hela 8 039 m² som sträcker sig utanför trädgården ut på ängen (se tomtkarta)! Detta friliggande hus här ett lugnt och privat läge och potential för att skapa drömboendet. Tomten lämpar sig utmärkt för lek och spring för barnen och/eller fina utrymmen för den trädgårdsintresserade. Eventuellt finns möjlighet till avstyckning (detta är dock något en köpare får undersöka om det är av betydelse). Intill huset finns ett vidbyggt varmgarage med betongplatta.

Planlösningen fördelar sig mellan två plan och inrymmer de mer sociala delarna på entréplan. Här möts man av en rymlig och ljus hall innanför ytterdörren och det är även i hallen trappen till den övre våningen är placerad. Rakt fram från hallen sett når ni köket där det är lätt för familjen att samlas då rummet har plats för ett större matbord. Köket har skåpluckor i sobert grå färg och delvis rostfria vitvaror. Intill köket ligger tvättstugan som också har en groventré mot det intilliggande förrådet. I vardagsrummet dras blickarna snabbt mot den kakelugn som tornar upp sig i mitten av rummet och här möblerar ni förslagsvis med en matsalsgrupp i ena delen av rummet och en bekväm soffa i den andra. På nedre våningen finns också ett mindre badrum samt två sovrum varav det ena idag nyttjas som arbetsrum/gästrum och har utgång till husets baksida och altandäck. En trappa upp hittar ni familjens plan med stort allrum, tre sovrum, badrum och en klädkammare. Master bedroom har en egen klädkammare med igång från sovrummet och badrummet ligger också i anslutning. De två mindre sovrummen har snedtak och inbyggda garderober - perfekta barnrum! I allrummet finns utgång till en generöst tilltagen balkong i fritt läge.

Alsike är ett geografiskt välplacerat område för dig som enkelt vill kunna ta dig till både Stockholm, Arlanda och Uppsala, men samtidigt vill bo i ett lugnt område med närheten till naturen. Från tågstationen i Knivsta tar det endast 28 minuter till Stockholm Central och 9 minuter till Uppsala Centralstation. I Alsike finns flertalet skolor, förskolor, pizzeria, motionsspår och skogsområden.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea/biarea
177/21 kvm
Driftkostnad
37 800 kr/år
Tomtarea
8 039 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2021-09-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Björkkällevägen såldes av oss 2021-09-01. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Björkkällevägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.