Synålsvägen 20

Synålsvägen 20

Slutpris

4 620 000 kr


Nåntuna— Uppsala

Synålsvägen 20


Slutpris
4 620 000 kr

Nåntuna— Uppsala

Nyrenoverat hus med egen parkering och lättskött tomt

På Synålsvägen 20 hittar ni detta trivsamma och fint renoverade hus med lättskött trädgård, altan samt balkong mot baksidan. Här får ni nära till både skolor och naturen men ändå på ett bekvämt avstånd till stadens puls och handelsområden.

Entrén känns rymlig när ni tar klivet in i huset och härifrån nås både det övre planet, med de mer sociala delarna så som kök och vardagsrum, men också soutterängplanet med bland annat familjens sovrum. Köket är nyligen renoverat, precis som samtliga ytskikt och golv, och här har man valt en modern skåplucka i valnötsimitation i kombination med en betongliknande tålig bänkskiva i laminat. Den stora köksön blir naturligt en samlingspunkt och bidrar med såväl arbetsyta som förvaring undertill. Vardagsrummet erbjuder er flera rum i rummet och ni kan förslagsvis möblera med ett större matgrupp närmast köket och komplettera det med en mysig soffgrupp där kvällarna kan spenderas tillsammans. Under sommaren öppnar ni med fördel upp de helglasade altandörrarna mot balkongen och låter den ljumma luften strömma in i huset. I soutterängplanet hittar ni sedan tre sovrum i bra storlekar varav master bedroom har utgång till altanen med tillhörande trädgård. I anslutning till det största sovrummet är en mindre hall inredd som walk in closet med förvaring i flertalet garderober. På båda planen finns lyxigt inredda och nyrenoverade badrum med bland annat ett marmorliknande kakel samt akustikpanel i taket. I källarplan finns tvättstuga med generös förvaring.

På framsidan finns möjlighet att parkera två bilar på uppfarten samt att plats finns i garaget. Ytterligare gästparkeringar finns rakt över gatan i området. Tomten har diverse planteringar och rabatter samt gräsyta.

Området Nåntuna är ett mycket barnvänligt område med närhet till flera förskolor, Nåntunaskolan, Uppsävjaskolan och bra lekområden. I närheten finns fina naturmiljöer med naturreservatet i väster ner mot Fyrisån och den stora Lunsenskogen i söder. Den populära ICA-affären ligger några hundra meter bort och flera stadsbusslinjer finns inom samma avstånd. Påfarten till E4:an nås inom några minuter.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea/biarea
103/29 kvm
Driftkostnad
30 356 kr/år
Tomtarea
304 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-12-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna kedjehus på Synålsvägen såldes av oss 2022-12-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Synålsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.