Nygårdsgatan 3 / Floby / Falköping

Renoverad enplansvilla med källare

Slutpris
840 000 kr
Boarea/biarea
76/107 kvm
Driftkostnad
43 291 kr/år
Tomtarea
909 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-09
Bostaden är såld!

Denna villa på nygårdsgatan såldes av oss 2019-05-09. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på nygårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Floby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Våren är här och sommaren närmar sig - finns det en bättre tid på året än nu att köpa hus? Tänk att under sommarens varma dagar kunna njuta i en egen trädgård i söderläge och när kvällen närmar sig kunna tända grillen på trädäcket. Låter det inte fantastiskt?

Vad som om möjligt kan göra detta tillfälle än bättre är att huset redan genomgått en mängd renoveringar och är därmed klart för inflytt! Bl.a. har taket bytts (inkl. nya plåtarbeten) och vad sägs om ett smakfullt kök i svart och vitt renoverat under 2015? Dessutom har toaletten/duschen renoverats och entréplan har genomgående nyare ytskikt! Från vardagsrummet nås även ett nyuppfört inglasat uterum i söderläge med tillhörande trädäck. I källarplan finns en stor gillestuga, perfekt att disponera som exempelvis tv-rum, gästrum eller varför inte bio-rum? Källarplan inrymmer även tvättstuga, hobbyrum, bastu och flertalet förvaringsutrymmen! Huset värms med ett vattenburet system via fjärrvärme.

Lugnt läge på återvändsgata i Floby samhälle. I Floby finns bl.a. förskola, skola, mataffär, fotbollsplaner och ett utomhusbad. Med tåg är det enkelt att ta sig till exempelvis Falköping, Skövde och Göteborg.
Välkommen med din anmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.