Kvarnbygatan 31

Kvarnbygatan 31

Slutpris

3 750 000 kr


Kvarnby— Mölndal

Kvarnbygatan 31


Slutpris
3 750 000 kr

Kvarnby— Mölndal

UNIK 3:A PÅ VÅN 4 MED STOR UTEPLATS OM CA 32 KVM & GRÖNSKANDE UTSIKT

Unik 3:a på våning 4 med stor uteplats om ca 32 kvm och grönskande utsikt i soligt västerläge. Här har ni en lägenhet som har allt! Några av attributen är de exklusiva materialvalen, stora sällskapsytor, gott om förvaring, en magisk panorama-takterrass, garage i huset och grönskande utsikt från alla fönster.

Hallen är ljus och rymlig med gott om förvaring i flertalet garderober. Stort badrum i anslutning till hallen med golvvärme, spotlights och unika tillval. Det härliga sällskapsrummet omfattas av ett stort kök i vinkel med ljusgrå ton och stilren look. Här finns plats att bygga en köksö om man önskar det. Vardagsrummet är lättmöblerat och ger utrymme för större sällskap. I anslutning ligger balkongen och uteplatsen som är unik för detta hus. Så varför inte samla vännerna för en grillfest i kvällssolen?
Båda sovrummet som dessutom ligger på olika ändar av lägenheten är rymliga och lättmöblerade med garderober i varje rum. Garage, barnvagnsrum, cykelrum och källarförråd finns i huset. Ett unikt boende där det bara är att flytta in och leva bekvämt.

Här har du nära till sköna promenadstråk, motionsspår och mysiga badplatser vid Stensjön. Några minuter bort når man även naturområdet runt Gunnebo slott som erbjuder motionsspår, svampskog och god, närproducerad mat i slottets restaurang. Köp nybakat bröd från det lilla bageriet på Gamla torget. Ytterligare sju minuters promenad i samma riktning hittar Ni Mölndal centrum och den nya gallerian med ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Här erbjuds goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget (Ni når busshållplatsen på ca 5 min promenad), tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum som snabbt tar Er in till centrala Göteborg på bara 13 min.

I anrika Kvarnbyn har det skapats omsorgsfullt utformade bostäder med högt läge och utsikt över vackra Störtfjället och södra Mölndal. Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Kvarnbyn skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen.


Boarea
80 kvm
Avgift
4 423 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-05-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.