Rebecca Hellström

Mitt namn är Rebecca och jag började studera till fastighetsmäklare direkt efter min naturvetenskapliga gymnasieutbildning. Jag har varit verksam i branschen sedan 2016, men har alltid haft en fot i fastighetsbranschen sedan barnsben då min mor är fastighetsmäklare! Förutom mitt intresse för bostäder och försäljning så är ridning, träning, inredning och mat något som ligger mig varmt om hjärtat.

Tillgänglig

Inblicken i fastighetsmäklaryrket sedan ung ålder har gett mig förståelse att man tar hand om stora affärer som kräver stor tillgänglighet och förståelse. Därför prioriterar jag att alltid kunna nås snabbt för både säljare, köpare och spekulant. Jag förstår att det är viktigt att man snabbt vill ha svar på sina frågor eftersom det är en utav sina livs största affärer!

Målinriktad

Sedan jag var liten har jag alltid haft ett stort intresse för ridsporten och tävling vilket har gett mig egenskaper som att jag är målinriktad, orädd, har stora ambitioner och ger inte upp. Jag blev Arbogas mest rekommenderade mäklare 2018 och 2019. Om ni säljer genom mig så lovar jag att jag kommer göra mitt allra bästa för att både du och köparen ska bli nöjda med affären!

Rebecca Hellström Fastighetsmäklare
Rebecca Hellström

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Rebecca har 4,7 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 21 omdömen
Mina pågående försäljningar
Visa alla 24
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering